Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια ενέσιμη θεραπεία προσώπου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της υγείας της επιδερμίδας. Ο ήλιος, το στρες, η καθημερινότητα, η έλλειψη ύπνου οδηγούν στην ‹κόπωση› της επιδερμίδας του προσώπου, το οποίο χάνει την λάμψη και την ελαστικότητά του.

Το PRP είναι πλάσμα του αίματος εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια σε μεγάλες συγκεντρώσεις. Το προϊόν αυτό περιέχει σημαντικούς αυξητικούς παράγοντες και κυτοκίνες που προάγουν την ανάπλαση και επούλωση των ιστών.

Αυτό το προϊόν εκμεταλλευόμαστε στην PRP μεσοθεραπεία εγχύοντάς το με μικρές ενέσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Προηγείται αιμοληψία ανάλογα με την έκταση της έγχυσης, φυγοκέντρηση του πλάσματος και κατόπιν έγχυση (αφού έχουμε εφαρμόσει 1h πριν αναισθητική κρέμα στην αντίστοιχη περιοχή).

Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα του ενός μήνα, ενώ για συντήρηση συνίσταται μια συνεδρία κάθε 6-9 μήνες.

Το αποτέλεσμα της PRP μεσοθεραπείας είναι ορατό στις 4 εβδομάδες και η διάρκειά του εξαρτάται σημαντικά από τους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες (ηλιακή έκθεση, ρύπανση και ποιότητα ζωής του ατόμου).

1. Πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ 2. Χέρια 3. Τριχόπτωση- Αλωπεκία. 4. Μικροτραυματισμοί, ουλές, ουλές ακμής (σε συνδυασμό με fractional laser).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑNEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα υγείας
Εγγραφείτε στην ηλεκτρονική υπηρεσία μας

Copyright All Rights Reserved. | Implemented by eXtend